Voor welke stellen is EFT geschikt?

De liefde die jou en je partner ooit bij elkaar bracht, vormt nu -hoe onwaarschijnlijk dit ook moge klinken- de kracht die jullie doet overwegen hulp te zoeken.
Dat is, in mijn ogen, de grote schoonheid van EFT relatietherapie: het uitgangspunt dat stellen zich voor hun liefde willen inzetten als ze maar weten hoe. 
Als zowel je partner als jijzelf zich hierin ook maar enigszins herkennen, nodig ik jullie graag uit mij te bellen voor een kennismakingsgesprek. Misschien is het daarbij goed om te weten dat de meeste stellen, of het nu om lesbo- homo- of heterostellen gaat, binnen komen met de overtuiging dat het aan de ander ligt. Als hij nou maar wat meer van zichzelf liet zien, als zij nou maar wat minder kritisch was, als hij nou maar wat minder hard werkte, als zij nou maar niet altijd zo zat te zeuren…………
Een van de verrassingen die EFT inhoudt is, dat steeds weer blijkt dat het niet zozeer de tekortkomingen van de beide partners zijn die hun relatie dreigt te ondermijnen, maar dat het de dynamiek is die er tussen hen is ontstaan. In EFT termen:de negatieve cirkel.